Dienstag, 1. März 2011

ITL ja Microsoft Eesti konkurss- jälle võidukolmikus!

Täna õhtul saabus ülimalt meeldib teade, et ITL ja Microsoft Eesti on teinud otsuse oma projektivõistluse "IT on kõikjal" osas.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, meie kool on saanud 3.koha eTwinningu projektiga "Erzähle mir eine Geschichte!" Meile armsaks saanud projekt on väga edukas olnud. 2010.a. saavutas sama projekt 3.koha Tiigrihüppe AS projektivõistlusel. Projektile on omistatud Euroopa kvaliteedimärk ja projekt on mahtunud 300 parima eTwinningu projekti hulka Euroopas. Nüüdne auhind ITL ja Microsoft Eesti poolt oli meie jaoks tõeliselt magus üllatus. Auhinnatseremoonia toimub aprillis ja korraldajate poolt on välja pandud üsna kopsakad auhinnad. Meie jaoks on eriti rõõmustav Microsoft Eesti innovaatilise õpetaja tiitel ja paljud erinevad IT-vahendid, mis meile marjaks ära kuluvad. Oleme ootusärevuses!

Mis seal salata, oleme oma meeskonnaga õppinud kirjutama väga kenasid taotlusi ja analüüse projekti kohta. Siiras rõõm on omada toetavaid kolleege. Aitäh teile, Lea ja Alari! Ikka edasi tähtede poole! Samavõrra tahan siinkohal tänada ka meie kooli õpilasi, tänu kellele sellised projektid sünnivad ja teostatud saavad.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen